25 octobre 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxParijse brandweer staat in voor het eigen onderhoud

Een kijkje nemen in de interne keuken van een technische dienst is elke keer weer boeiend. Zeker wanneer het om een niet alledaagse 'firma' gaat, zoals de Parijse brandweer. Hoe zij hun onderhoud aanpakken, leest u hier. Daarnaast waarschuwen wij u ook voor hacking en geven wij u een interview uit de oude doos, met EMMY Marc De Kerf.

Dieter Devriendt
bladmanager

CMMS HELPT OOK PARIJSE BRANDWEER

Weinig onderhoudsdiensten kunnen zeggen dat de meer dan 100.000 referenties in hun maintenancesoftware zich verspreiden over een oppervlakte van 800 km² en dagelijks de strijd aangaan met brand en ander onheil.
Volledig artikel lezen

HACKING IS BIG BUSINESS

Cybersecurity is meer dan ooit een belangrijk issue, nu onze toestellen steeds vaker met elkaar verbonden worden. Maar daar loopt het vaak verkeerd. De grootste fout? Denken dat het u niet kan overkomen.
Volledig artikel lezen

UIT ONS ARCHIEF: INTERVIEW MET MARC DE KERF

Op Euromaintenance 4.0 werd Marc De Kerf uitgeroepen tot European Maintenance Manager of the Year 2018. Wij zochten hem in 2015 al op voor een 'TD in beeld'-artikel.
Volledig artikel lezen

KIES DE JUISTE GENERATOR

Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen van werf tot werf, is echter niet elke generator voor elke werf geschikt. Zowel onder- als overdimensionering moet worden vermeden, en dus komen er bij de keuze van een generator tal van afwegingen kijken.
Volledig artikel lezen

FUNCTIONELE SOFTWARE VOOR TD'S

Het programma TDOffice is ontwikkeld voor technische diensten die een programma zoeken dat eenvoudig en functioneel moet zijn en waarbij elke gebruiker al na een korte inwerkperiode met het programma om moet kunnen gaan.
Lees meer

MASTER OF SAFETY

Op donderdag 1 november 2018 organiseert Pilz voor de tweede keer het unieke congres Master of Safety in één dag. Net als vorig jaar belooft het weer een succes te worden.
Lees meer

HOE JE BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

UITBREIDING VAN HET KABELDOORVOER SYSTEEM, KDS.

160pxEr is een uitbreiding van het kabeldoorvoer systeem KDS. De nieuwe kabeldoorvoerflensplaat KDS-FP biedt niet alleen een prijsgunstige en eenvoudige kabeldoorvoeroplossing voor behuizingen en schakelkasten, maar zeker ook  grote voordelen voor uw magazijnvoorraad.
Lees meer

HÉT INSTITUUT VOOR METROLOGISCHE KALIBRATIES

160pxCaliz B.V. is gespecialiseerd in de kalibratie van meetinstrumenten. Met hun geconditioneerd laboratorium kan er gekalibreerd worden met herleidbaarheid naar nationale en internationale standaarden.
Volledig artikel lezen

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Parijse brandweer staat in voor het eigen onderhoud

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be