10 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTijdige foutdetectie houdt lagers draaiende

Een klein onderdeeltje dat zorgt voor downtime… lagerfalen kan soms heel vervelend zijn. Daarom is tijdige foutdetectie zeker aanbevolen. Hoe u dat doet, leest u hier. Daarnaast hebben wij in deze online editie ook aandacht voor de kersverse European Maintenance Manager of the Year: Marc De Kerf.

Dieter Devriendt
bladmanager

TIJDIGE FOUTDETECTIE HOUDT LAGERS DRAAIENDE

Een vaakgehoorde verzuchting in onze productiebedrijven is: 'Het zijn altijd die vervloekte lagers die stukgaan'. Maar vooraleer we schieten op de pianist, moeten we toch een en ander in een juiste context plaatsen.
Volledig artikel lezen

DE KERF EUROPEES MMY

Op Euromaintenance 4.0 in Antwerpen werd op 25 september Marc De Kerf uitgeroepen tot European Maintenance Manager of the Year. De global expert asset & maintenance manager van BASF haalde het voor de Kroatische, Zweedse en Spaanse laureaten.
Lees meer

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

Gedreven door specifieke individualisering, diversifieerde het marktaanbod van zware bestelwagens snel en wordt de zakelijke klant vandaag met een uitgebreide en complexe lijst van aankoopmogelijkheden geconfronteerd.
Volledig artikel lezen

CANALIT SYSTEEM25 IN HET ZWART

160pxDe vraag naar donkere leidingkokers voor gebruik in 'open' plafonds is de laatste tijd sterk gegroeid. Canalit speelt met de nieuwe zwarte Systeem25 koker in op deze marktbehoefte.
Lees meer

SAMENWERKING DUPONT EN EU-OSHA

Om beroepsziekten door blootstelling aan gevaarlijke stoffen te voorkomen, werkt DuPont Sustainable Solutions nu samen met EU-OSHA (Occupational Safety and Health Administration) in de Gezonde werkplek campagne 2018-2019 'Manage Dangerous Substances'.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Tijdige foutdetectie houdt lagers draaiende

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be