26 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px“Uit ELKE meting kun je leren"

Op het gebied van conditiebewaking gingen ze bij de Nederlandse Koninklijke Marine al relatief vroeg aan de slag, en gingen ze zelfs voorlopen op de industrie! Niet alleen de marine zelf, ook het bedrijfsleven is geïnteresseerd in de data die op de schepen worden gegenereerd. Momenteel wordt bekeken wat met de data wordt gedaan. “Van elke meting kun je leren", luidt het daar alvast.

Dieter Devriendt
Bladmanager

CONDITION MONITORING BIJ DE KONINKLIJKE MARINE

Bij de Directie Materiële Instandhouding (DMI) van de Koninklijke Marine in Den Helder wordt gewerkt met het (online) monitoren van diverse systemen op hun schepen.
Volledig artikel lezen

LAATSTE KANS OM DEEL TE NEMEN AAN HET CONGRES SMART SERVICE & MAINTENANCE 2018

Het SMART service & maintenance helpt u op weg om uw service- en onderhoudsstrategie te transformeren.Hierbij wordt gekeken naar het optimaal samenspel tussen de factor mens, de noodzakelijke processen en de beschikbare technologie.
Lees meer

OOK SMEEROLIE KAN EEN TWEEDE LEVEN HEBBEN

Producenten van gebruikte smeerolie kunnen in sommige gevallen rekenen op een premie als zij beroep doen op een gehomologeerde inzamelaar voor de verwijdering van hun gebruikte olie.
Volledig artikel lezen

NEDERLANDSE CLP BESTAAT TIEN JAAR

Halverwege juni vierde de Nederlandse Vereniging Contactgroep Leveranciers Pompen (CLP) z'n tiende verjaardag.
Lees meer

MIC-CORROSIE KENT VERWOESTENDE GEVOLGEN

MIC oftewel Microbiological Influenced Corrosion kan verwoestende gevolgen hebben. Verneem hier hoe u zich ertegen kunt wapenen.
Volledig artikel lezen

MASTER OF SAFETY

Op donderdag 1 november 2018 organiseert Pilz voor de tweede keer het unieke congres Master of Safety in één dag. Net als vorig jaar belooft het weer een succes te worden.
Lees meer

RECORDER LOGGER POWER ANALYZER

160px VIDEOEén enkel programma, eenvoudig in gebruik en geschikt voor allerhande signalen/sensoren... van trillingsmeting tot power analyzer, alles mogelijk met één applicatie: DEWESoft X3.
Video

VOORSPELBAAR ONDERHOUD

Predictive maintenance:Hoe zetten we veldbustechniek in combinatie met IO-Link in om te voorspellen wat onze machine “beweegt"?Welke factoren kunnen we monitoren en welke conclusies kunnen we hier aan verbinden? Hoe gaan we deze data technisch aanvliegen?Hoe maken we dit zichtbaar vanaf elke locatie?Dit zijn onderwerpen waar we graag met u over van gedachten wisselen.
Lees meer

CONTINUÏTEIT TOPPRIORITEIT

160pxContinuïteit nastreven, dat is waar IMES DEXIS voor staat. Vanuit die belofte streven ze ernaar om hun klanten te ondersteunen met innovatieve oplossingen.
Volledig artikel lezen

DÉ REMOTE I/O-OPLOSSING!

160pxMet de GSM-PRO2 biedt Conta-Clip een 2G/3G I/O-module die op afstand decentrale systemen kan monitoren en besturen. De module informeert als het proces een bepaalde status of grenswaarde heeft bereikt.
Lees meer

"TOOLS FOR ELECTRONICS"

PrintTec is dé totaalleverancier voor de elektronica-industrie in de Benelux. De spreuk "Tools for Electronics" gebruiken ze om meteen duidelijk te maken wat ze leveren: "gereedschappen voor de elektronica".
Lees meer

OVER 'LCP' & 'LTAP'

160pxAquafin begon zo'n dertig jaar geleden in heel Vlaanderen met de bouw van allerlei installaties voor waterzuivering. Sinds enkele jaren bereikten of naderen heel wat van de oudere installaties het einde van hun levensduur.
Volledig artikel lezen

VX25... SYSTEM PERFECTION

160pxHet nieuwe kastsysteem VX25 van Rittal biedt u systeemvoordelen op vlak van zowel engineering, opbouw als bij gebruik en onderhoud. De unieke QR-code op de vlakke delen maakt een naadloze digitale monitoring mogelijk waar ook ter wereld.
Lees meer

MOBIELE ROBOT OP DE WERKPLEK

160pxMeedenken en maatwerk zijn sleutelwoorden bij Van Wees Waalwijk. Het bedrijf kent een historie van meer dan honderd jaar en bedenkt en realiseert oplossingen voor de meest uiteenlopende productieprocessen.
Volledig artikel lezen

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
UIT ELKE METING KUN JE LEREN"

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be