13 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWOTS UP!

Hoe kan uw fabriek tegen 2028 energie-efficiënt worden? Op die vraag krijgt u een antwoord op 3 oktober tijdens een nieuwe editie van de beurs WoTS - World of Technology & Science, die dit jaar loopt van 2 tot 5 oktober.
Oh ja, mocht u onze vorige nieuwsbrief gemist hebben; er zijn nog altijd
tickets te winnen voor Euromaintenance!

Dieter Devriendt
Bladmanager

ENERGY EFFICIËNCY IS EEN HOT TOPIC

Waar energiebesparing en 'vergroening' vroeger meer een kwestie voor 'geitenwollensokken' types was, is het tegenwoordig in de industrie ook zeer actueel en belangrijk.
Lees meer

GRATIS NAAR OPENING EUROMAINTENANCE

Op 24 september 2018 is het zover: Euromaintenance - Europees het belangrijkste event op vlak van maintenance & asset management - opent zijn expositie in Antwerpen.
Lees meer

INFORMEREN OVER DESINFORMATIE, MANIPULATIE EN DESTABILISATIE

Het Kooy Symposium wordt jaarlijks georganiseerd door de KIVI-afdeling Defensie en Veiligheid in samenwerking met verschillende partners. In drie blokken werd het thema 'desinformatie, manipulatie en destabilisatie' behandeld door maar liefst vijftien sprekers.
Volledig artikel lezen

77 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw producten aan de man kunt brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer BEURSSUCCES? Lees dan dit boek.
Lees meer

DE ROL VAN DE DISTRIBUTEUR IN EEN VERANDERENDE INDUSTRIE

Continuïteit nastreven, dat is waar IMES DEXIS voor staat. Vanuit die belofte streven ze ernaar om hun klanten te ondersteunen met innovatieve oplossingen.
Lees meer

"TOOLS FOR ELECTRONICS"

PrintTec is dé totaalleverancier voor de elektronica-industrie in de Benelux. De spreuk "Tools for Electronics" gebruiken ze om meteen duidelijk te maken wat ze leveren: "gereedschappen voor de elektronica".
Lees meer

EUROMAINTENANCE 2018 POWERED BY BEMAS

Euromaintenance - Europees het belangrijkste event op vlak van maintenance & asset management - komt van 24 t.e.m. 27 september 2018 naar Antwerpen. Met een industrieel landschap dat volop in de vierde industriële revolutie zit gaat Euromaintenance 4.0 op zoek naar de impact en betekenis van dit alles voor maintenance en asset management.
Lees meer

GRATIS ONLINE INTERACTIEVE TRAININGEN

In het najaar geeft LOCTITE een aantal GRATIS online interactieve trainingen over het onderhoud en de reparaties van uw machinepark.
Lees meer

MONSTERNAMEPROCES

Het zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk organiseren van monsternames vraagt nogal wat van een procesoperator. Om het leven van de procesoperator te vergemakkelijken, is het mogelijk het monsternameproces te automatiseren.
Lees meer

MASTER OF SAFETY

Op donderdag 1 november 2018 organiseert Pilz voor de tweede keer het unieke congres Master of Safety in één dag. Net als vorig jaar belooft het weer een succes te worden.
Lees meer

OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

PROACTIEF ONDERHOUD BIJ VYNOVA

160pxPVC-producent Vynova in Geleen startte in februari samen met Stork een project om over te schakelen van een reactief naar een proactief onderhoud.
Volledig artikel lezen

ZUPOR BIJ VAN WALRAVEN

160pxVoor de bevestiging en ondersteuning van industrieel leidingwerk, kunt u bij Van Walraven terecht voor het volledige assortiment van fabrikant Zupor, Official Partner van Abutriek Group.
Lees meer

HÉT INSTITUUT VOOR METROLOGISCHE KALIBRATIES

160pxCaliz B.V. is gespecialiseerd in de kalibratie van meetinstrumenten. Met hun geconditioneerd laboratorium kan er gekalibreerd worden met herleidbaarheid naar nationale en internationale standaarden.
Volledig artikel lezen

DIGITALE TRANSFORMATIE VAN UW SERVICE- EN ONDERHOUDSORGANISATIE

160pxInternet of Things, Machine learning, Predictive service & maintenance, 3D printing, VR en Big data zijn slechts een aantal voorbeelden van technologieën die de wereld op dit moment transformeren. Op 11 oktober 2018 organiseert Heliview daarrond het SMART Service en Maintenance Congres.
Lees meer

VISUAL DATA ANALYTICS

160pxDe beschikbaarheid van installaties verbeteren, kosten verlagen, de productie verhogen, helder rapporteren over KPI's … Dergelijke doelstellingen zijn maar haalbaar als de juiste data beschikbaar zijn. Een fosfatenproducent nam Siemens als partner in de arm voor het opzetten van een proof-of-concept rond condition monitoring en asset analytics bij pompinstallaties.
Volledig artikel lezen

NIEUW KASTSYSTEEM VAN RITTAL

160pxHet nieuwe kastsysteem VX25 van Rittal biedt u systeemvoordelen op vlak van zowel engineering, opbouw als bij gebruik en onderhoud.
Lees meer

ROEL VAN DOREN LEGT UIT HOE IIOT OPERATIONELE PRESTATIES BOOST

160pxVeel bedrijven hebben moeite om door het IIoT-bos de bomen van de return on investment te zien. Daar kan Emerson - met zijn uitgebreide portfolio van branchekennis - het verschil maken.
Volledig artikel lezen

MOBIELE ROBOT OP DE WERKPLEK

160pxMeedenken en maatwerk zijn sleutelwoorden bij Van Wees Waalwijk. Het bedrijf kent een historie van meer dan honderd jaar en bedenkt en realiseert oplossingen voor de meest uiteenlopende productieprocessen.
Volledig artikel lezen

RECORDER LOGGER POWER ANALYZER

160px VIDEODEWESoft X3 is eenvoudig in gebruik en geschikt voor meting van allerhande signalen... van trillingsmeting tot power analyzer.
Video

UNIVERSEEL LED DIMMEN

160px VIDEOOm de overstap naar led nog laagdrempeliger te maken, heeft Lumiko een dimmer ontwikkeld die vrijwel alle leds dimt.
Video

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Laatste kans op gratis toegangsticket voor Euromaintenance!

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be