29 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxGratis naar opening Euromaintenance

Nog enkele weken en dan is het zover: Euromaintenance opent zijn deuren! 10 van onze lezers kunnen er bij zijn op de openingsavond (24 september). Kans maken op een ticket doet u hier. Verder in dit online magazine hebben we aandacht voor augmented reality, en de industriële toepassingen daarvan. Lees er hier alles over.

Dieter Devriendt
Bladmanager

GRATIS NAAR OPENING EUROMAINTENANCE

Op 24 september 2018 is het zover: Euromaintenance - Europees het belangrijkste event op vlak van maintenance & asset management - opent zijn expositie in Antwerpen.
Lees meer

FYSIEKE & DIGITALE CONVERGENTIE OP INDUSTRIAL AR SEMINAR

In 3Square in Zwijnaarde verzamelden zich eind april een honderdtal geïnteresseerden voor het Industrial Augmented Reality Seminar. Deze organisatie van BEMAS, in samenwerking met I-care en PTC, wilde de technologie in de kijker zetten die informatie meteen plaatst in de context waarin ze toegepast wordt.
Volledig artikel lezen

JAARCONGRES SMART SERVICE & MAINTENANCE

Het SMART service & maintenance helpt u op weg om uw service- en onderhoudsstrategie te transformeren. Hierbij wordt gekeken naar het optimaal samenspel tussen de factor mens, de noodzakelijke processen en de beschikbare technologie.
Lees meer

SYSTEEM25 ZWART

160pxSteeds meer installateurs raken enthousiast over Canalit Systeem25 vanwege de innovatieve voordelen die het systeem biedt. De uitscheurbare bodem zorgt ervoor dat de koker gebruikt kan worden voor zowel draad als kabel zonder de dubbele bodem eruit te snijden.
Lees meer

WATERDICHTE MEETMODULES

160px VIDEOKrypton meetmodules zijn robuust, waterdicht, compact en bestand tegen zware omstandigheden. Onderling door te lussen middels één enkele kabel tot 90 m per module. Het EtherCAT LAN protocol zorgt voor gesynchroniseerde meting van spanning (mV tot 1kV), stroom, rekstrook/brug, temperatuur, encoders en digitale signalen met hoge snelheid tot 20kS per kanaal per seconde. Galvanische scheiding zorgt voor signaalkwaliteit en veiligheid. DEWESoft-X bied verschillende zelf configureerbare instrumenten zoals DMM, Recorder, XY, Scope, FFT, bar-graph ... maar het is ook mogelijk om formules, filters, statistieken toe te voegen met online visualisatie. KRYPTON is compatible met andere EtherCAT MASTERS. Nieuw zijn de 1-kanaals modules
Video

GRATIS ONLINE INTERACTIEVE TRAININGEN

GRATIS praktische tips van LOCTITE over onderhoud en duurzame reparatie-oplossingen van uw mechanische installatie. Deze webinars helpen u geld besparen!In het najaar geeft LOCTITE een aantal GRATIS online interactieve trainingen over het onderhoud en de reparaties van uw machinepark.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gratis naar opening Euromaintenance

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be