17 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxPOMPEN SLIM SAMENSTELLEN EN GEBRUIKEN

Deze online editie van het vakblad Total Industrial Maintenance staat in het teken van pompen. Zo nemen we een kijkje naar de regelkleppen, beperken we de kosten van pomptrillingen en leren we efficiënt en schadevrij te verpompen.

Dieter Devriendt
bladmanager

EUROMAINTENANCE 2018 POWERED BY BEMAS

Euromaintenance - Europees het belangrijkste event op vlak van maintenance & asset management - komt van 24 t.e.m. 27 september 2018 naar Antwerpen. Met een industrieel landschap dat volop in de vierde industriële revolutie zit en technologie als IIoT, big data, predictive analytics, machine learning.
Lees meer

JUISTE REGELKLEP KIEZEN LEVERT GELD OP

Regelkleppen zitten midden in het proces en houden dit op elk moment van de dag draaiende, zoals bepaald vanuit de controlekamer. Een fout gekozen klep kan echter resulteren in corrosie, cavitatie of andere schade, met alle gevolgen van dien.
Volledig artikel lezen

BEPERK DE KOST VAN POMPTRILLINGEN

Wanneer de keuze en/of installatie van pompen onvoldoende wordt afgestemd op de aangrenzende installaties, kan dat op termijn leiden tot heel wat maintenancekosten.
Volledig artikel lezen

BESCHADIGINGSVRIJ EN EFFICIËNT VERPOMPEN

Vandaag is er bij het verpompen van product in de voedingsindustrie een tendens naar grotere uitvoeringen, meer te verpompen volume en minder productbeschadiging.
Volledig artikel lezen

MECHANISCHE ASAFDICHTINGEN ONDER DE LOEP

Wie er de top vijf van oorzaken van defecten bij pompen op naslaat, zal er steeds problemen met de mechanische afdichting op de as in terugvinden. Het hoeft dan ook geen betoog dat u ze het best met de nodige aandacht kunt behandelen om een lange levensduur te garanderen.
Volledig artikel lezen

"TOOLS FOR ELECTRONICS"

PrintTec is dé totaalleverancier voor de elektronica-industrie in de Benelux. De spreuk "Tools for Electronics" gebruiken ze om meteen duidelijk te maken wat ze leveren: "gereedschappen voor de elektronica".
Lees meer

NIEUW RECORD POETSDOEKPOETSEN VOOR TEXTIELDIENSTVERLENER

In 2017 heeft MEWA meer dan een miljard poetsdoeken gewassen. Met dit record bereikt de textieldienstverlener een nieuwe mijlpaal in zijn succesverhaal en bouwt zijn positie als Europees marktleider verder uit.
Lees meer

EMERSON VOLTOOIT OVERNAME AVENTICS

Emerson voltooide de aankoop van Aventics, wereldwijd leider in slimme pneumatische technologieën voor de automatisering van machines en fabrieken. De overname zal het bereik van het bedrijf in de groeiende markt voor vloeibare automatisering met $13 miljard aanzienlijk vergroten en de aanwezigheid van automatiseringstechnologie van Emerson in Europa versterken.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Pompen slim samenstellen en gebruiken

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be