4 juli 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWEGNEMEN VAN HET SPANNINGSVELD TUSSEN TECHNIEK EN PRODUCTIE

In het begin van dit jaar werd in Nederland de Maintenance Manager van het Jaar 2018 verkozen. De eer ging deze maal naar Maarten Habets. Als maintenance manager bij Emerald Kalama Chemical kreeg hij een unanieme jury achter zich. Lees hier hoe hij daarin slaagde.

Dieter Devriendt
bladmanager

HABETS NEDERLANDS MMY 2018

Halfweg maart 2018 werd tijdens het iMaintain-congres de Nederlandse Maintenance Manager van het Jaar bekendgemaakt. Maarten Habets - maintenance manager bij Emerald Kalama Chemical in Rotterdam - werd voor 2018 de functie 'Boegbeeld van de Nederlandse Maintenancesector' toegedicht.
Volledig artikel lezen

EUROMAINTENANCE 2018 POWERED BY BEMAS

Euromaintenance - Europees het belangrijkste event op vlak van maintenance & asset management - komt van 24 t.e.m. 27 september 2018 naar Antwerpen. Met een industrieel landschap dat volop in de vierde industriële revolutie zit en technologie als IIoT, big data, predictive analytics, machine learning.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE
EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit en maak kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

KES BLOKKEN CONTA-CLIP

160pxDe nieuwe KES blokken zorgen voor snelle, veilige doorvoer van kabels en leidingen in schakelkast en machinebehuizing. Voor het doorvoeren van de kabels wordt het buitenste membraan van de KES blok op het aangegeven punt met een spits gereedschap doorboord.
Lees meer

FLIR T1020

160pxMet de FLIR T1020 introduceert FLIR Systems een hoogwaardige warmtebeeldcamera voor uiteenlopende industriële toepassingen en gebouwinspecties. De T1020 levert een uitstekende beeldkwaliteit vanwege de 1024 x 768-pixel ongekoelde IR-detector die twee keer zo gevoelig is als de branchenorm voor ongekoelde sensoren.
Lees meer

WATERDICHTE MEETMODULES

160px VIDEOKrypton meetmodules zijn robuust, waterdicht, compact en bestand tegen zware omstandigheden. Onderling door te lussen middels één enkele kabel tot 90 m per module. Het EtherCAT LAN protocol zorgt voor gesynchroniseerde meting van spanning (mV tot 1kV), stroom, rekstrook/brug, temperatuur, encoders en digitale signalen met hoge snelheid tot 20kS per kanaal per seconde. Galvanische scheiding zorgt voor signaalkwaliteit en veiligheid. DEWESoft-X bied verschillende zelf configureerbare instrumenten zoals DMM, Recorder, XY, Scope, FFT, bar-graph ... maar het is ook mogelijk om formules, filters, statistieken toe te voegen met online visualisatie. KRYPTON is compatible met andere EtherCAT MASTERS. Nieuw zijn de 1-kanaals modules
Video

DOEDIJNS OFFICIEEL DISTRIBUTEUR DEBEM POMPEN

Sinds 1 juni 2018 is Doedijns de officiële distributeur van Debem pompen in de Benelux. Debem is een innovatief familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van industriële pompen voor o.
Lees meer

VLINDERKLEPPEN MAKEN HET VERSCHIL

De toenemende aandacht voor automatisering zorgt ervoor dat ook de bediening van vlinderkleppen steeds meer geautomatiseerd wordt. Zeker bij buizen met een grotere diameter kan dit het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren.
Volledig artikel lezen

BIOAFBREEKBAARHEID VAN SMEERMIDDELEN

De biologisch afbreekbare smeermiddelen onderscheiden zich door het feit dat zij in de natuur worden afgebroken door micro-organismen. Hierbij wordt de olie omgezet in CO2, H2O en eventuele resten van additieven.
Volledig artikel lezen

HOE FOUTEN BIJ DRIVES DETECTEREN?

Aandrijvingen zijn in veel gevallen een kritiek en kostbaar onderdeel in de productieketting, wat de kosten voor een uitgebreid monitoringssysteem met alles erop en eraan zeker verantwoordt.
Volledig artikel lezen

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wegnemen van het spanningsveld tussen techniek en productie

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be