6 juni 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe betekenis van ATEX voor uw organisatie

Stofexplosies… levensbedreigende problematiek in tal van sectoren. Deze online editie van het vakblad Total Industrial Maintenance gaat dieper in op de regelgeving en zijn praktische implicaties. Verder is er ook ruim aandacht voor smeermiddelen, met o.a. smeerolieanalyse, biologisch afbreekbare smeermiddelen en conditioneren van synthetische regelolie.

Dieter Devriendt
bladmanager

ATEX BIEDT STOF TOT NADENKEN

Stofexplosies kunnen beschouwd worden als een grote problematiek in tal van sectoren. Het risico is dan ook reëel, niet enkel bij schrijnwerkerijen of andere houtverwerkende bedrijven, maar eender welke firma met een eigen spuitcabine of verfmenglabo, industriële bakkerijen, meelverwerkende firma's of ondernemingen gespecialiseerd in de opslag van granen.
Volledig artikel lezen

VOORSPEL HET ONDERHOUD VAN UW MACHINEPARK

Industrie 4.0, Big Data enz. hebben inmiddels ook het smeertechnisch onderhoud bereikt. En niet zonder reden. Het verzamelen van veel (big) data in verband met de conditie van het smeermiddel kan heel bruikbare informatie opleveren waarmee onderhoud efficiënter en goedkoper uit te voeren is.
Volledig artikel lezen

BIOLOGISCH AFBREEKBARE SMEERMIDDELEN

Voor toepassingen waarbij de kans bestaat dat de toegepaste smeermiddelen in het milieu terecht komen, bestaat de mogelijkheid om biologisch afbreekbare smeermiddelen in te zetten.
Volledig artikel lezen

VÉÉL KENNIS NODIG OM STORINGEN TE VOORKOMEN

Filterspecialist Hitma uit het Nederlandse Uithoorn organiseerde halfweg april een seminar over turbineoliën en legde daarbij een focus op het fenomeen 'varnish' en de wijze waarop synthetische oliën het best zijn te conditioneren.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

CARL SOFTWARE BIJ BERGER-LEVRAULT

De Franse groep Berger-Levrault kondigde op 18 mei 2018 de overname van Carl Software aan. Dit samengaan van twee softwareleveranciers laat beiden toe om hun expertises te delen en hun wereldwijde aanbod te verbreden.
Lees meer

SYSTEEM25 ZWART

160pxSteeds meer installateurs raken enthousiast over Canalit Systeem25 vanwege de innovatieve voordelen die het systeem biedt. De uitscheurbare bodem zorgt ervoor dat de koker gebruikt kan worden voor zowel draad als kabel zonder de dubbele bodem eruit te snijden.
Lees meer

EUROMAINTENANCE 2018 POWERED BY BEMAS

Euromaintenance - Europees het belangrijkste event op vlak van maintenance & asset management - komt van 24 t.e.m. 27 september 2018 naar Antwerpen. Met een industrieel landschap dat volop in de vierde industriële revolutie zit en technologie als IIoT, big data, predictive analytics, machine learning.
Lees meer

NIEUWE S2U FREQUENTIEREGELAARS MET IP66 BESCHERMING EN HOGERE PRESTATIES

160pxDe frequentieregelaars uit de S2U serie zijn nu beschikbaar in beschermingsklasse IP66. Daarnaast zijn ook de prestaties en besturingskarakteristiek verbeterd. Er zijn drie nieuwe types met vermogens van 0,4 kW t.
Lees meer

SAP PLANNING & MOBIELE OPLOSSINGEN IN ONDERHOUD

Ideo organiseert op 19 juni een jubileumevent in Vught. Op dit evenement zal de firma dieper ingaan op het SAP Enterprise Asset Management (EAM). U leert er ondermeer hoe SAP problemen als de schaarste aan goed technisch personeel met slimme planning en mobiele oplossingen te lijf gaat.
Lees meer

77 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw producten aan de man kunt brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer BEURSSUCCES? Lees dan dit boek.
Lees meer

UITZONDERLIJK AANBOD: MET UW GASTEN NAAR WAREGEM KOERSE

Waregem Koerse en RendEvenement nodigen u uit om met uw gasten te genieten op één van Belgiës meest prestigieuze evenementen! Waregem Koerse is steeds een voltreffer op gebied van unieke netwerking en ontspanning.
Volledig artikel lezen

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De betekenis van ATEX voor uw organisatie

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be