25 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTrillingsanalyse en ultrasooncontrole

Uptime is belangrijk want in een productie-omgeving moeten de machines nu eenmaal blijven draaien. Onverwachte pannes zijn daarom uit den boze. Deze online editie van Total Industrial Maintenance informeert u daarom over twee methodes om vroegtijdig falen op te sporen en tijdig in te grijpen: trillingsanalyse en ultrasone lagercontrole.

Dieter Devriendt
Bladmanager

TRILLINGSANALYSE IS ECHT SPECIALISTENWERK

Er was een tijd dat trillingen een bijkomstigheid waren in de industrie. Machines die hun werk deden, behoefden geen aandacht, zolang het goed ging. Trillingen waren hoogstens een negatief randfenomeen, iets wat erbij genomen werd.
Volledig artikel lezen

DE VOORDELEN VAN ULTRASONE LAGERCONTROLE

De frequentie van smeren en de hoeveelheid benodigd smeervet bij het smeren van lagers worden vaak door de leverancier van het lager of de machine voorgeschreven.
Volledig artikel lezen

SUCCESVOLLE THE SAFETY SUMMIT

Begin mei 2018 vond de tweede editie plaats van The Safety Summit, het tweejaarlijkse treffen voor professionals op vlak van veiligheid en welzijn op het werk. De unieke combinatie van beurs-, congres-, event- en workshop-elementen sloeg duidelijk aan; met 950 bezoekers en 61 aanwezige producenten/exposanten werden alweer records gebroken.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen.

4CAST: LAGER CONDITIEBEWAKING SYSTEEM

160pxHet 4Cas lagerconditiebewakingssysteem logt continue de data en het geluid van het lager. Bij voorgeprogrammeerde intervallen zullen alle opgeslagen data en geluidsbestanden worden verstuurd naar een computer voor rapportage en analyse.
Lees meer

DELTA HYBRID COMPRESSOR

160pxDe Delta Hybrid draaizuigercompressor van Aerzen is een synergie van draaizuigerblower- en schroef­compressortechnologie. Het biedt nieuwe moge­lijkheden (regelbereik van 25 tot 100%) voor het genereren van overdruk of vacuüm.
Lees meer

SAP PLANNING & MOBIELE OPLOSSINGEN IN ONDERHOUD

Ideo organiseert op 19 juni een jubileumevent in Vught. Op dit evenement zal de firma dieper ingaan op het SAP Enterprise Asset Management (EAM). U leert er ondermeer hoe SAP problemen als de schaarste aan goed technisch personeel met slimme planning en mobiele oplossingen te lijf gaat.
Lees meer

BONFIGLIOLI-TRASMITAL 300

160pxDe Bonfiglioli-Trasmital 300 serie staat bekend om haar robuuste en veelzijdige planetaire reductoren. Stevige lagers en behuizingen zijn gecombineerd met nauwkeurig bewerkte tandwielen, voor een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.
Lees meer

EMS EN PM AEROTEC WERKEN SAMEN OP HET GEBIED VAN CMM

160pxEuropean Metrology Systems (EMS) en PM Aerotec slaan de handen in elkaar. PM Aerotec zocht een manier om zijn meetcapaciteiten uit te breiden op het gebied van coördinatenmeetmachines (CMM).
Volledig artikel lezen

SYNERGIE VAN DRAAIZUIGERBLOWER EN SCHROEFCOMPRESSOR BIEDT NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR GENEREREN OVERDRUK OF VACUÜM

160pxTijdens de afgelopen Maintenancebeurs presenteerde Aerzen Belgium onder meer zijn Delta Hybrid. Deze draaizuigercompressor is een synergie van draaizuigerblower - en schroefcompressortechnologie en biedt nieuwe mogelijkheden (regelbereik van 25 tot 100%) voor het genereren van overdruk of vacuüm.
Volledig artikel lezen

STEEKBARE VEERDRUK RIJGKLEMMEN

160pxOveral waar geprefabriceerde systemen aangesloten of vervangen dienen te worden is het modulaire en daarmee flexibele aansluittechniek ZST van Conta-Clip vereist.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Pannes vroegtijdig detecteren

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be