15 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVeiligheid en remote monitoring

In deze editie van het online magazine Total Industrial Maintenance maken we u wat wegwijs in de complexe ATEX-regelgeving rond motoren. Ook leert u hoe het invoeren van remote monitoring van uw machinepark onder meer uw personeelstekort kan helpen opvangen.

Dieter Devriendt
Bladmanager

BEWAAK JE MACHINEPARK VANOP AFSTAND

De redenen die bedrijven aanhalen om een systeem voor remote monitoring in te passen zijn heel divers.
Volledig artikel lezen

EXPLOSIEVEILIGE MOTOREN ZIJN MUST

De ATEX-regelgeving is een complex, in vele gevallen niet te ontwarren kluwen. De aansprakelijkheid komt er niet enkel terecht op de schouders van de gebruiker, maar ook op de fabrikant van onder meer motoren.
Volledig artikel lezen

OPTIMALISEER UW AANDRIJFSYSTEMEN

Om het rendement van een volledige aandrijftrein te kennen, moet niet alleen het rendement van de motor gekend zijn, maar ook dat van de andere componenten. Hier leest u er meer over.
Volledig artikel lezen

WELKE MULTIMETER HEEFT U NODIG?

Digitale multimeters worden steeds meer in elektrische toepassingen aangewend, terwijl de grens tussen elektronica en elektriciteit vervaagt.
Volledig artikel lezen

NIEUWSTE GENERATIE BUNDELBAND

160pxHet innovatieve ontwerp van de PowerloQ zorgt voor een flexibelere, lichtere en sterkere bundelband terwijl er minder materiaal wordt gebruikt tijdens de productie.
Lees meer

CONCURRENTIEVOORDEEL DOOR VOORSPELBAAR ONDERHOUD

 VIDEOMaxGrip gelooft dat door mensen, processen en systemen aan elkaar te verbinden, een asset management strategie vele malen effectiever is. In deze vlog laat Strukton Rail zien hoe zij competitiever zijn door voorspelbaar onderhoud.
Video

'MINIMALE TCO VOOR MRO' EN 'VEILIG WERKEN ALTIJD EN OVERAL' GAAN HAND IN HAND

160pxAls MRO-leverancier wil IMES DEXIS in eerste instantie de nodige continuïteit garanderen voor al zijn klanten. Die continuïteit biedt het bedrijf aan door te focussen op het garanderen van een verhoogde productiviteit, door veilig werk in elk beroep in alle omstandigheden voorop te stellen en door zijn TCO-aanpak eenvoudig en transparant in een samenwerkingscharter te delen met zijn klanten.
Volledig artikel lezen

FUNCTIONELE SOFTWARE VOOR TD'S

Het programma TDOffice is ontwikkeld voor technische diensten die een programma zoeken dat eenvoudig en functioneel moet zijn en waarbij elke gebruiker al na een korte inwerkperiode met het programma om moet kunnen gaan.
Lees meer

EUROMAINTENANCE 2018 POWERED BY BEMAS

Euromaintenance - Europees het belangrijkste event op vlak van maintenance & asset management - komt van 24 t.e.m. 27 september 2018 naar Antwerpen. Met een industrieel landschap dat volop in de vierde industriële revolutie zit en technologie als IIoT, big data, predictive analytics, machine learning.
Lees meer

BREEKPLATENSPECIALIST HITMA

De welbekende breekplatenspecialist gaat verder onder de naam Hitma Breekplaten, en www.hitma-breekplaten.nl staat helemaal in het teken van het breekplaten-assortiment van Hitma, gerelateerde diensten en achtergrondinformatie.
Lees meer

20 JAAR IDEO

SAP Expertise Partner Ideo vierde op 1 mei 2018 haar 20-jarig jubileum. Dit consultancybedrijf uit 's-Hertogenbosch werd opgericht om organisaties te helpen bij het verbeteren van hun service- en onderhoudsprocessen.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bewaak uw machinepark vanop afstand

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be