13 september 2017

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

Lees de nieuwsbrief online

NIEUWE PRODUCTEN VOOR UW ONDERHOUDSTEAM

Tangentiale hoekfrees voor grotere kerndiameter
Waterdichte, robuuste m eetmodules
Meer nieuwigheden

SERVICE & MAINTENANCE NIEUWS

WCM Summer School 2017
Hoe transformeer ik mijn service- en onderhoudsstrategie?
Meer maintenance nieuws

BEURZEN IN ZICHT

Ecologisch verantwoorde bundelbanden

Mepac ontwikkelde de nieuwe PowerloQ® bundelband als reactie op de marktvraag naar innovatieve producten met een tastbare bijdrage aan milieubescherming. Het innovatieve ontwerp zorgt voor een flexibelere, lichtere en sterkere bundelband terwijl er minder ruw materiaal wordt gebruikt.
Lees meer

RVS kasten in gewenste RAL-kleur

Avedko is marktleider in roestvast stalen behuizingen en levert naast een grote range aan standaardbehuizingen ook custom madebehuizingen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd.
Lees meer

Multifunctionele I/O-module GSM-PRO2

GSM-PRO2 is een remote control voor decentrale toepassingen via 2G en 3G-draadloze netwerken met I/O-uitbreidingsmodules voor een aanpasbaar aantal in- en uitgangen.
Lees meer

Secure stappenmotor-doseerpomp

De stappenmotor-membraan-doseerpompen van Lutz-Jesco lenen zich door hun ontwerp perfect tot zeer nauwkeurige en reproduceerbare industriële doseertaken. De stappenmotor, voorzien van een slijtarme tandriemaandrijving, kan voorzien in een homogene, nagenoeg pulsvrije dosering.
Lees meer

Graphtec GL240 compacte logger

De Graphtec GL240 compacte logger heeft 10 multifunctionele galvanisch gescheiden ingangen voor registratie van spanning (20mV-50V), stroom (mA via shunt) en thermokoppels.
Lees meer

Ultrasone flowmeter voor lage doorstroming

Bronkhorst's nieuwe ES-FLOW™ is een revolutionaire ultrasone flowmeter die in staat is zeer geringe doorstroming te meten (4-1500 ml/min). ES-FLOW-technologie is vloeistof-onafhankelijk; opnieuw kalibreren als de vloeistof verandert is niet nodig.
Lees meer

Endress+Hauser op SOLIDS 2017

Op 4 en 5 oktober staat Ahoy Rotterdam volledig in het teken van bulk- en stortgoederen. Op stand D102B toont Endress+Hauser haar producten, oplossingen en diensten voor het automatiseren van stortgoedprocessen in de diverse industrieën.
Lees meer

Pumps & Valves in teken van verwerking vloeistoffen en gassen

De 4e editie van vakbeurs Pumps & Valves (4 & 5 oktober 2017 in Rotterdam Ahoy) staat in het teken van componenten voor de verwerking van vloeistoffen en gassen.
Lees meer

Welke zijn de kansen en uitdagingen in de onderhoudswereld?

Hoe transformeert u uw service- en onderhoudsorganisatie in onze razendsnel veranderende wereld? Het SMART Service & Maintenance congres op 11 oktober 2017 brengt u op de hoogte van de kansen en uitdagingen. .
Lees meer

E-zuinige A/S trildoseersystemen

De trilgoten, trildoseersystemen en trilzeven van de gespecialiseerde firma Alvibra, met de gepatenteerde Vibradrive technologie, bieden vele voordelen voor het verwerken van poeder, granulaat en korrels - zoals een energiebesparing van max.
Lees meer

http://tim.pmg.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Pumps & Valves in teken van verwerking vloeistoffen en gassen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl