11 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px3D printen op TechniShow

Onze collega's van het vakblad Metallierie gingen tijdens TechniShow in Utrecht op zoek naar het nieuws betreffende 3D printen. In deze online editie van Total Industrial Maintenance nemen we hun video mee zodat ook u die kunt ontdekken.

Dieter Devriendt
Bladmanager

3D PRINTING OP TECHNISHOW

De Nederlanders weten met de TechniShow elke twee jaar weer een sterke beurs neer te zetten. Tegen de trend in groeide dit jaar het bezoekersaantal zelfs naar meer dan 42.
Volledig artikel lezen

OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

160pxDiesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

MULTI-SENSORVERMOGENSMETER

160px VIDEO De Dewetron DEWE2-PA7 met Oxygen Power is het juiste toestel voor het meten van vermogen inclusief blind-, schijnvermogen en alle andere relevante parameters. De zero-crossing techniek meet per periode zodat variabele frequenties geen probleem zijn. Uniek is de mogelijkheid om tot 7-fase ±2.000V  per power systeem te meten en tot 4 systemen per chassis. Reken on-line het rendement uit of maak direct vanuit het programma een rapportage. Combineer de meting met andere processignalen zoals I/O, temperatuur, toerental, trilling, CAN-bus en zelfs IR- of video camera's. 
Video

COMMUNICEER DUIDELIJK RISICO'S

160pxStatusmarkering bestaat uit een duurzame houder en verwijderbare insteekkaarten. Ze vereenvoudigt conformiteit door inspectiegegevens op de apparatuur zelf bij te houden.
Lees meer

DOORVOERKLEMMEN SDK NU MET UL KEUR

160pxDe doorvoerklemmen SDK van 4 - 16 mm² zijn nu ook UL-gecertificeerd. Zo zijn de klemmen conform de Amerikaanse normen. Met de SDK doorvoerklem biedt CONTA-CLIP een modulair klemmensysteem aan voor verschillende toepassingen in apparaten en behuizingen.
Lees meer

UNIVERSEEL LED DIMMEN

160pxOm de overstap naar led nog laagdrempeliger te maken, heeft Lumiko een dimmer ontwikkeld waarmee vrijwel alle led kan worden gedimd. De universele led-dimmer biedt een totaaloplossing voor het dimmen van bijna alle soorten led met een vermogen van 1 - 200W en tweedraads aangesloten.
Lees meer

FUNCTIONELE SOFTWARE VOOR TD'S

Het programma TDOffice is ontwikkeld voor technische diensten die een programma zoeken dat eenvoudig en functioneel moet zijn en waarbij elke gebruiker al na een korte inwerkperiode met het programma om moet kunnen gaan.
Lees meer

ULTRAPROBE 3000 & LEAKSURVEY

160pxVoor perslucht lekdetectie-audits, condenspotinspectie of elektrische inspecties is de Ultraprobe 3000 hét instrument voor energiebesparingsprojecten.
Lees meer

REPARATIE LOONT EERDER DAN U DENKT

Deze versleten astap van een 3,6MW generator heeft Revamo hersteld door lasercladden. Omdat het lager is vastgelopen is de binnenring van het lager gaan meedraaien.
Lees meer

EN TOEN WAS ER PANIEK!

Energie-kritische bedrijfsprocessen mogen niet uitvallen. En dat is nu juist het probleem: de energievoorziening is stilgevallen. Er is paniek… U belt de Energyst 24/7 Calamiteitenservice, meldt de code van uw calamiteitenplan en Energyst start de afgesproken spoedprocedure op.
Lees meer

AGORIA HELPT VLAAMSE TECHNOLOGISCHE KMO

In het kader van een pilootproject dat loopt tot augustus 2019 gaat een energiecoach van Agoria langs bij Vlaamse technologische kmo's om hen energie te helpen besparen.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
3D printen op TechniShow

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be