6 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxOntdek de digitale innovaties van Maintenance 2018

Eind maart vond in Antwerp Expo opnieuw de beurs Maintenance plaats, dit jaar in combinatie met Pumps & Valves. TIM was voor u ter plekke en bundelde de voornaamste digitale innovaties in één handige video. Verder in die video wordt ook de winnaar van de Digital Innovation Award aan het woord gelaten. Verder blikken wij in dit online magazine al eens vooruit op de eerste editie van Maintenance Gorinchem die er midden april komt.

Dieter Devriendt
Bladmanager

DIGITALISME OP MAINTENANCE

Talrijk waren de digitale innovaties op de afgelopen duobeurs Maintenance/Pumps & Valves. Wij bundelden de opvallendste innovaties en spraken in Antwerp Expo met de winnaar van de Digital Innovation Award.
Volledig artikel lezen

MAINTENANCE GORINCHEM

Op 17, 18 en 19 april 2018 vindt de eerste editie van de vakbeurs Maintenance Gorinchem plaats. Deze maakt onderdeel uit van een 'European Series'
Lees meer

BEST PRACTICE FOR COI MANAGEMENT

Corrosie onder isolatie (COI) blijft één van de omvangrijkste faalmechanismen in de petrochemie en procesindustrie, en kan leiden tot abrupte systeemstoringen, hoge onderhoudskosten en ongeplande stilstanden van assets.
Volledig artikel lezen

ONDERHOUD & ENERGIE-EFFICIËNTIE AANDRIJVINGEN

In het kader van het klimaatakkoord, de eindigheid van fossiele bronnen en de oplopende energieprijzen neemt ook de industrie inmiddels steeds meer maatregelen om energie te besparen.
Volledig artikel lezen

LINEAIRE MOTOR POPULAIR DOOR SNELHEID & PRECISIE

Er wordt bij lineaire geleidingen in sneltempo geïnnoveerd. De laatste 10-15 jaar zijn de prestaties in termen van belasting, stijfheid en accuraatheid zo goed geworden dat er zelfs bij grote snelheden zeer goede resultaten geboekt worden.
Volledig artikel lezen

SCHIETBARE KLEMBEUGEL

160pxMet de stofvrije schietbare klembeugel (KBS) van MEPAC gaat het monteren van klembeugels sneller en simpeler dan ooit. Door de KBS vast te schieten in plaats van te boren werkt u als installateur stofvrij volgens de nieuwe norm.
Lees meer

RENTAL SOLUTIONS ENGINEERS

De productie van industriële installaties staat of valt met de aanvoer van energie. Of de tijdelijke energievraag nu ontstaat door een calamiteit, als gevolg van gepland onderhoud of eenvoudigweg als back-up .
Volledig artikel lezen

POST-HBO ONDERHOUDSTECHNOLOGIE

Vanaf 15 mei 2018 wordt voor de zevende opeenvolgende keer de opleiding post-hbo op het gebied van Onderhoudstechnologie aangeboden in Hoogeveen. Litecad en Hogeschool Utrecht - Centrum voor Natuur & Techniek bieden hiermee technici de unieke mogelijkheid te profiteren van het volgen van de Onderhoudstechnologie-opleiding dichtbij de praktijk in Noord-Nederland.
Lees meer

HABETS NEDERLANDS MMY 2018

In Bouw- & Infra Park in Harderwijk werd op donderdag 15 maart de Maintenance Manager van het Jaar 2018 bekend gemaakt. Maarten Habets, een 42-jarige maintenance manager bij Emerald Kalama Chemical BV, wist de andere kandidaten te kloppen met een straat voorsprong.
Lees meer

INTERFLON OPENT 2E FABRIEK

Op 14 maart oepende Interflon in Roosendaal een nieuwe fabriek die direct achter de bestaande fabriek staat. Hiermee beschikt het bedrijf nu over twee aparte productielocaties voor respectievelijk de food- en non-food producten.
Lees meer

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ontdek de digitale innovaties van Maintenance 2018

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be