14 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCHE DIENST EN ONDERHOUD

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMaintenanceshift dankzij nieuwe technologieën?

Virtuele, toegevoegde en andere realiteiten… nieuwe technologie zorgt voor een waaier aan nieuwe mogelijkheden. Gaat het zover dat er een radicale shift zit aan te komen? Wij vroegen het Atlas Copco en ABB die i.s.m. Viu More op zoek gaan naar efficiënte ondersteuning van hun technici. Nieuwe technologie was ook te ontdekken tijdens de Hannover Messe Preview, waar we een voorproefje kregen van de producten die eind april zullen gepresenteerd worden.

Dieter Devriendt
Bladmanager

Zorgen AR/VR voor shift in maintenance?

Atlas Copco, ABB en Viu More rijden voorop in het peloton als het gaat om innovatie, en laten hun licht schijnen op nieuwe ontwikkelingen als AR, VR en andere. Een gesprek over nieuwe zakenmodellen, werken in pyjama en operating windows.
Volledig artikel lezen

Hannover Messe 2018 vooruitblik

Begin februari blikte de organisatie van Hannover Messe samen met een tweehonderdtal journalisten van over de hele wereld al even vooruit naar de beurs die eind april plaatsvindt.
Volledig artikel lezen

Multi-sensorvermogensmeter

160px VIDEODe Dewetron DEWE2-PA7 met Oxygen Power is het juiste toestel voor het meten van vermogen inclusief blind-, schijnvermogen en alle andere relevante parameters. De zero-crossing techniek meet per periode zodat variabele frequenties geen probleem zijn. Uniek is de mogelijkheid om tot 7-fase ±2.000V  per power systeem te meten en tot 4 systemen per chassis. Reken on-line het rendement uit of maak direct vanuit het programma een rapportage. Combineer de meting met andere processignalen zoals I/O, temperatuur, toerental, trilling, CAN-bus en zelfs IR- of video camera's. 
Video

3-in-1 oplossing voor LOTO

160pxComplete 3-in-1 oplossing aan voor een optimale implementatie van Lockout/TagoutLockout/Tagout softwareDe LINK360-software helpt om op een eenvoudige manier machinespecifieke Lockout/Tagout-procedures te introduceren, goed te keuren of te bewerken, op grotere schaal uit te rollen en te communiceren.
Lees meer

potentiaal- en kabelverdeling zonder extra benodigdheden

160pxMet de nieuwe schroefverdeelblokken SVBKA en SVBA is een potentiaal- en kabelverdeling zonder extra benodigdheden in een zéér compacte bouwvorm mogelijk. De verdeelblokken zijn geschikt voor zowel koper als aluminium geleiders van 1,5 tot 240 mm².
Lees meer

Functionele software voor TD's

Het programma TDOffice is ontwikkeld voor technische diensten die een programma zoeken dat eenvoudig en functioneel moet zijn en waarbij elke gebruiker al na een korte inwerkperiode met het programma om moet kunnen gaan.
Lees meer

Eenvoudige lekdetectie

160pxDe Ultraprobe® 100 is een praktisch gereedschap voor lekdetectie, condenspotinspectie of mechanisch trouble shooting programma. Het apparaat - met een eenvoudig te vervangen 9V-batterij - is eenvoudig in gebruik.
Lees meer

Lionoil op Maintenance 2018

Wai noedigen eulle eut in Antwaarp Expo oem is een klappeke te kome dun over alles wa me smeiring te maken hé. Schreft eullie in oep het weureldwaaitweb en passeert bai uns op de staand.
Lees meer

Hotspots snel vinden

160pxDe FLIR T1020 is een handheld HD-camera met uitzonderlijke meetprestaties, superieure beeldhelderheid en een uiterst reactieve gebruikersinterface. Met behulp van de T1020 kunnen gebruikers hot spots snel vinden, deze nauwkeurig meten en het volledige werkproces stroomlijnen.
Lees meer

Snelle servoregelaars

160pxMet de introductie van de nieuwe ANG Active Next Generation regelaar heeft Bonfiglioli haar servoprogramma krachtig uitgebreid en verbeterd, en wordt ingespeeld op de vraag naar hogere processorsnelheden en meer functionaliteit.
Lees meer

Directiewisseling bij Hitma

Sinds 1 maart 2018 is Michiel Jansen benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van Hitma. Jansen neemt bij het technische handelsbedrijf uit Uithoorn de rol over van Robert Timmer die zich volledig gaat richten op zijn functie als algemeen directeur van Indutrade Benelux B.
Lees meer

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

http://tim.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maintenanceshift dankzij nieuwe technologieën?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be