naar top
Menu
Logo Print

Internet of Things congres

16 februari te Rotterdam
magazine

Deze editie van het Internet of Things congres draait om inspireren. Wat is er allemaal mogelijk met IoT en hoe pas ik het nu echt in de praktijk toe? Het gevoel bij IoT is vaak dat er in theorie van alles mogelijk is, maar er weinig praktijkvoorbeelden zijn. Maar de voorbeelden liggen letterlijk op straat, toont de praktijkcase van Rijkswaterstaat aan.
Sluiting Velsertunnel, geeft nieuwe inzichten
Rijkswaterstaat voert vaak grote renovatieprojecten uit. Deze hebben vaak direct impact op de infrastructuur. Hiervoor laat Rijkswaterstaat verkeersmodellen ontwikkelen om verkeershinder inzichtelijk te maken, zodat ze maatregelen kunnen treffen om de verkeershinder te beperken. Maar kan het ook anders. Wat levert dat op en wat heb je ervoor nodig?
Een vrijdagmiddag-idee
Een idee dat spontaan begon op een vrijdagmiddag en een beetje uit de hand liep. Van enthousiaste mensen die niet te stoppen zijn, tot nieuwe (voorspellende?) verkeersmodellen en interne strijd tussen business en ICT. Rijkswaterstaat deelt met u een verhaal over wat veel data en enthousiasme kunnen veroorzaken. Het bovenstaande is zo maar één van de inspirerende lezingen tijdens deze eerste editie van het Internet of Things congres. Bekijk het volledige programma met o.a. 6 interactieve workshops op iot.heliview.nl/programma.
Aanmelden?
Deze eerste editie van dit congres is klein van opzet. Dat betekent voor u, dat u ruim de gelegenheid krijgt om met de aanwezige deelnemers de diepte in te gaan rondom dit onderwerp. Wilt u ook de eerste stappen zetten met IoT, maar weet u niet goed de juiste keuzes te maken? Meld u dan zo snel mogelijk aan via deze link.
P.S. Ook onze studiereis naar de Hannover Messe staat in het teken van Smart Industry. Meer informatie vindt u op hannovermesse.heliview.nl.

HELIVIEW CONFERENCES EN TRAINING

HELIVIEW CONFERENCES EN TRAINING

LAGE MOSTEN 5
4822 NJ BREDA
+31765484000
-