naar top
Menu
Logo Print
08/10/2019 - PUBLIREPORTAGE

VIDRA METAALPRODUCTEN B.V., UW INDUSTRIELE TOELEVERANCIER

Vidra Metaalproducten B.V. is de vaste toeleverancier van draadproducten voor tal van opdrachtgevers in zeer uiteenlopende vakgebieden. Wij nemen deze rol van toeleverancier heel serieus en stemmen onze productie optimaal af op de eisen en wensen van onze klanten. Wij denken actief met u mee over de beste manier waarop wij u van dienst kunnen zijn.

Vidra Metaalproducten

DRAAD- EN BUISPRODUCTEN VOOR ELKE TOEPASSING

Vidra Metaalproducten B.V. verwerkt draad en buizen tot onderdelen, halffabricaten en eindproducten in allerlei vormen. Wij leveren aan klanten in binnen- en buitenland. Ouderwets vakmanschap en moderne technologie vormen de basis van ons bedrijf. Als klant profiteert u bovendien van de grote flexibiliteit van onze dienstverlening. Wij produceren op maat en in elke gewenste hoeveelheid: van een enkel proefmodel en kleine series tot grote series van 100.000 stuks of meer. Onze fabriek in Nijverdal beschikt over een uitgebreid machinepark. Wij werken met geavanceerde buigmachines en een buislasersnijder voor de productie van draad-, buis- en kokeronderdelen. Heeft u bepaalde buigproducten of buislaserproducten nodig? Als uw ontwerp is vastgelegd in een STEP-file, gebruiken wij dit als basis voor de productie. Een andere mogelijkheid is dat wij het ontwerp voor u creëren. Bij Vidra hebt u het voor het zeggen.

ONZE VAKMENSEN MAKEN HET VOOR U

Onze medewerkers werken elke dag aan de productie van uiteenlopende draad- en buisproducten. Zij zijn vakmensen met hart voor metaalbewerking. Dat merkt u direct als u bij ons binnenloopt. Hebt u specifieke wensen? Dan kan het zijn dat we u de oren van het hoofd vragen. Wij denken graag met u mee. Het is belangrijk dat onze producten voldoen aan uw verwachtingen. Hebben onze medewerkers ideeën waardoor het product beter kan worden? We laten het u weten. Maar let wel: de klant is koning. Wij maken wat u wilt.

EENVOUDIG OPNIEUW PRODUCEREN

Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we heel veel. Wij maken desgewenst eerst een proefmodel voor u. Als dit voldoet aan uw eisen, gaan we aan de slag op basis van het opgeslagen ontwerp. Wilt u een product later nog eens laten maken? Wij kunnen het opgeslagen ontwerp eenvoudig opnieuw produceren. Aanpassing van een opgeslagen ontwerp is eveneens mogelijk.

BUISBEWERKING

Buisbewerking Vidra

Buizen in allerhande vormen en maten zijn de basis voor een breed scala aan producten. In veel eindproducten wordt immers gebruik­gemaakt van buizen: van winkeldisplays en winkelwagens tot meubilair en auto-onderdelen, van medische apparatuur tot verwarmingssystemen in de tuinbouw. Vidra Metaalproducten B.V. bewerkt stalen, rvs en aluminium buizen voor al deze toepassingen – en vele andere.

DRAADBEWERKING

Draadbewerking Vidra

Vidra Metaalproducten B.V. is gespecialiseerd in de bewerking van draad in diktes van 3 tot 13 millimeter. Met moderne buig- en lasapparatuur realiseren wij 2D- en 3D-draadproducten in vrijwel elke gewenste vorm.

DRAADPANELEN

Draadpanelen Vidra

Draadpanelen zijn toepasbaar in vele verschillende situaties. Ze zijn zeer geschikt als afrastering of als afscherming van machines. Er zijn echter veel meer industriële toepassingen. Draadpanelen worden gebruikt bij winkelinrichting, standenbouw, musea, dierenverblijven, en andere. Welk type draadpaneel is het beste voor uw situatie? Er zijn diverse opties. We adviseren u graag.