naar top
Menu
Logo Print
30/01/2019 - REDACTIE

VOLKSWAGEN CV VERKOZEN TOT MOST LOVED VAN 2019

SORTIMO WINT MOST LOVED VAN SOLUTION

Volkswagen CV verkozen tot Most Loved VAn 2019De Volkswagen CV werd op het Salon voor lichte bedrijfsvoertuigen in Brussel verkozen tot de Most Loved Van 2019. De tweede plaats van deze verkiezing, georganiseerd door Febiac en Transportmedia, ging naar Ford.

SOrtimoSteunend op het succes van de Most Loved Van had Febiac de wedstrijd voor het eerst uitgebreid tot Paleis 12, dus tot de koetswerkbouwers en specialisten in de ombouw en inrichting van bedrijfsvoertuigen. Ook voor de Most Loved Van Solution mochten de beroepsmensen online en op het salon hun stem uitbrengen. Tien koetswerkbouwers deden mee, en Sortimo kwam als winnaar uit de bus.

 

Gert BastiaensenStemmen gebeurde trouwens niet zomaar, want diegene die het merk van de Fastest Growing Van giste en het correcte antwoord van de schiftingsvraag het dichtst benaderde, won een tegoedbon van maar liefst 15.000 euro voor de aankoop van een gloednieuwe bestelwagen. Gert Bastiaensen van het bedrijf Geba Solutions ging aan de haal met de hoofdprijs, terwijl Thomas De Ketelaere van de firma Xelling tevreden moest zijn met een waardebon van 2000 euro.

 

MANIn het kader van de Most Loved Van werden eveneens de Best Selling Vans 2018 uitgereikt. De prijzen in de verschillende categorieën gingen respectievelijk naar Peugeot voor de Best Selling Light Vans, Volkswagen voor de Best Selling Medium Vans, Renault voor de Best Selling Large Vans, Mercedes voor de Best Selling Big Vans, Ford voor de Best Selling Pick-Ups, opnieuw Renault voor de Best Selling Brand en MAN voor de Fastest Growing Van.