naar top
Menu
Logo Print
25/06/2019 - EVERGREEN

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS

Verhoog de efficiëntie op de werkplaats

In tijden van stijgende arbeidskosten is het belangrijk om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Daarom is het van belang dat er steeds met de correcte reinigingsapparatuur wordt gewerkt. Met behulp van industriële stofzuigers kan er efficiënt worden schoongemaakt, kan het onderhoud aan de machines secuur gebeuren en worden productieprocessen minimaal onderbroken.

Industriële stofzuigers

Industriële stofzuigersHET BELANG VAN EEN INDUSTRIËLE STOFZUIGER

De grootste plus van een degelijke installatie om uw bedrijfshal rein te houden is het kostengewin. Welke industriële stofzuiger de juiste is, hangt onder meer af van de stofklasse waarin uw bedrijf zich bevindt. Doorgaans gaat dat van L (licht gevaarlijke stof), M (middelmatig gevaarlijke stof) tot stofklasse H.

 

Het IVR-L gammaVerwijder spaanders, oliën en stofresten

Het IVR-L gamma bestaat uit zorgvuldig gebouwde machines met een hoge duurzaamheid. De hoge materiaaldikte en de uitstekende stabiliteit zorgen ervoor dat de zuiger tegen een stootje kan. De oliebestendige wielen en kabels maken het plaatje af. 

Lees meer

industriële stofzuigersHOGE EISEN IN DE VOEDINGSINDUSTRIE

In de voedingsindustrie is hygiëne prioritair, met verschillende reinigingsvereisten voor de verschillende segmenten. Bespaar tijd bij het schoonmaken en kies de juiste reinigingsoplossing.

Industriële stofzuigersINDUSTRIËLE STOFZUIGERS IN DE CHEMISCHE INDUSTRIE

De chemische industrie produceert een verscheidenheid aan producten. Diverse grondstoffen en systemen worden hiervoor gebruikt. Een doorslaggevende factor voor een vlekkeloze werking en betrouwbare processen is professionele, betrouwbare en efficiënte reiniging op alle gebieden.

Industriële stofzuigers