Panasonic lanceert nieuw partnerportaal

Panasonic Toughbook moedigt Europese resellers aan om zich verder te ontwikkelen via nieuwe partnerportal

Panasonic Toughbook moedigt haar Europese resellers aan om hun bedrijf verder te ontwikkelen door haar nieuwe partnerportal te gebruiken. De portal geeft de reseller toegang tot product- en marketingondersteuning en het registreren van projecten.
Stefan Petterson, Channel Sales Manager Panasonic Toughbook voor Europa. “Door de nieuwe Panasonic Toughbook-partnerportal te gebruiken slaan onze gespecialiseerde robuuste notebook-, tablet- en handheld-resellers, samen met onze Independent Software Vendors (ISV's), twee vliegen in een klap. Enerzijds kunnen zij hun pipeline uitbreiden met nieuwe projecten en anderzijds kunnen zij genieten van onze marketing- en technische verkoopondersteuning.
Tegelijkertijd dragen ze bij aan een beter milieu in Europa en Afrika. Panasonic ondersteunt namelijk de campagne van ForestNation om honger, armoede en ontbossing te bestrijden door meer dan 1.000 bomen in Europa en Tanzania te planten. Het bedrijf stuurt 500 resellers een ‘grow a tree’ set met een inlogcode voor de portal. Wanneer de reseller de code gebruikt, plant Panasonic via de campagne van ForestNation automatisch een andere boom in Tanzania.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

PANASONIC COMPUTER PRODUCTS EUROPE

ZELLIK

brusselsesteenweg 502
1731 zellik
02/481.03.73
+3224632700
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Tim 

Tim maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.