naar top
Menu
Logo Print

Ook nood aan goeie techniekers?

Gemotiveerde techniekers - met de juiste kennis en gepaste vaardigheden - zijn cruciaal voor de operationele slagkracht van uw onderneming. Maar helaas zijn ze bijzonder dun gezaaid. Met SBM vindt, evalueert, transformeert, ontwikkelt en creëert u het technisch talent in uw bedrijf.

Meer weten?
- Registreer nu voor de gratis ontbijtsessie “screening technici" op 5/12 in Kortrijk, zie https://bit.ly/2xSdx3x.
- Bekijk ook gerust de getuigenis van Verstraete IML op https://bit.ly/2yUYy9K.
- Lees hieronder meer over THE SBM WAY om u te helpen

SBM

Vind met SBM snel nieuwe techniekers via onze tool Talentspotter (1)
of screen en upgrade daarna uw bestaande medewerkers (2)

(1) Talentspotter werd ontwikkeld om het rekruteren van kandidaten voor knelpuntfuncties te vergemakkelijken en te objectiveren. SBM organiseert immers een zeer brede waaier aan gespecialiseerde opleidingen die focussen op dit soort beroepen. Deze ervaringskennis gebruiken we om doelgerichte vragenlijsten te configureren die de competenties van uw kandidaat of medewerker vanuit een breed perspectief in kaart brengt.
Meer weten? Surf snel naar https://sbm.be/opleiding/industrie/talentspotter?ref=170353

(2) Ontdek potentieel technisch talent bij u

Misschien zit de witte raaf - zonder dat u het wist - al in uw team. Ontdek het zoals zoveel bedrijven voor u met de Screeningstool van SBM. SBM Industrial Services peilt naar vier kernen van het technisch profiel van uw medewerker(s). Door de combinatie van de testen op competenties, kennis en vaardigheden, worden de correlaties in het screeningsrapport zichtbaar tussen wat de medewerker denkt te kennen, effectief kent, en welke zijn vaardigheden zijn.
Registreer nu voor de gratis ontbijtsessie “screening technici" op 5/12 in Kortrijk, zie https://bit.ly/2xSdx3x.

 UpgradeUpgrade na de screening uw bestaande techniekers op een snelle en heel gerichte manier, met een minimaal aan kosten.
Laat uw technici dus eerst screenen en kies daarna voor doelgerichte opleiding!
Aan de hand van het neutraal screening rapport, heeft u een duidelijker beeld van de competenties die uw technici al verworven hebben, van competenties die best aangescherpt worden en van tekorten die beter weggewerkt worden. Op die manier bent u zeker dat uw mensen niet alleen snel en goedkoop, maar ook praktijkgericht en doelmatig bijgeschoold worden. Dat kan dan via een kort, maar krachtig opleidingstraject: open opleiding of in company bij u.

SBM Industrial Services kan ook medewerkers van nul opleiden voor bepaalde technische functies of kerntaken. Dit gebeurt via langere opleidingstrajecten met docenten uit het vakgebied.

“Het vinden van techniekers op de markt is niet evident. Samen met SBM Industrial Services hebben we een training ontwikkeld om werknemers met een beperkte technische kennis op te leiden, bij te scholen of om te scholen"
Nick Leenaert, Talent Director Unilin

“Dankzij de trainers van SBM leerden we om op een snelle en praktische manier problemen te voorkomen. Daarnaast kregen we inzicht in nieuwe technologische evoluties die we kunnen gebruiken bij ons op de werkvloer."
Geert, onderhoudstechnieker industrie

 Reeds duizenden techniekers werden op die manier opgeleid !

 SBMSBM organiseert o.a. in company opleiding rond
• Screenings van technici, opleidingen om van de operator een aspirant technicus te maken, …
• Basis (industriële) elektriciteit, basis elektronica, elektrische problemen oplossen, elektriciteit op de werf, elektrische schema's lezen, elektriciteit en diesel, bevoegd persoon controle elektrische gereedschappen, BA4-BA5, hoogspanning, foutzoeken, …
• Onderhoudsmechanica, pneumatica, hydraulica, aandrijvingen, instructies schrijven, lagers, kettingen, riemen, transportbanden, reductoren, lezen van productietekeningen, koppelingen, flenzen en dichtingen, perslucht, storingstechnieken, technische schema's, …
• Koelinstallatie, lektesten, certificering, koeltechniek voor de niet koeltechnieker, thermodynamica, airco, warmtepomp, warmtecamera, hardsolderen, …
• Lassen (met elektrode, TIG lassen, piping lassen, lassen met halfautomaat, met elektrode, hoeklassen), kwaliteitscontrole van lassen,…
• PLC Siemens, materialenkennis, servosystemen, LOTO, pomptechnieken, lekdichtheidscontrole snijbrander, industrieel tekenen, lezen en meten, draaien, frezen, veilig werken met kolomboormachine, zaagmachine en schuurband, stoomtechnieken, onderhoud van handtakels, plasmabrander, frequentiesturingen, braseren, … 

OPEN OPLEIDING KAN OOK: die vindt u op www.sbm.be. Contacteer ons gerust via 078/353638 of Nathalie.tJaeckx@sbm.be

SBM OPLEIDINGEN

SBM OPLEIDINGEN

SPOORWEGSTRAAT 14
8200 SINT-ANDRIES
+3250403060
-