naar top
Menu
Logo Print

Talent centraal bij DTW

7e editie van de Dutch Technology Week
magazine

De organisatie van de jaarlijkse Dutch Technology Week (DTW) kijkt terug op een succesvolle zevende editie. In zes dagen bezochten zeker 37.000 mensen één of meerdere van de ruim vijftig events. Ruim 150 hightechbedrijven, kennisinstellingen en talenten toonden hun innovaties en producten die een bijdrage leveren aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Centraal tijdens de week stond talent. Zo was er een speciale dag voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, een Eindhovens Studenten Symposium met als thema 'The Limits of Humanity' en bedrijfsbezoeken van studenten bij tech bedrijven.

Dit jaar werden tijdens de opening van de week op 4 juni ook twee nieuwe initiatieven gelanceerd: Upgrade NL en het Brainport Talent & Skills Akkoord. 

Upgrade NL is de nieuwe samenwerking waarin een brede coalitie van (technologie)bedrijven, kennisinstellingen, overheden en mediapartijen krachten bundelt om héél Nederland mee te nemen in de technologische transitie.

Het Brainport Talent & Skills Akkoord - waarmee bedrijfsleven, onderwijs, overheid (triple helix) en sociale partners in de regio Brainport Eindhoven zich engageren om met concrete acties innovaties binnen onderwijs en ontwikkelingen binnen arbeidsmarkt te bevorderen - werd door ruim tweehonderd organisaties ondertekend.

TOTAL INDUSTRIAL MAINTENANCE

TOTAL INDUSTRIAL MAINTENANCE

+31334637977
-