naar top
Menu
Logo Print

PANASONIC LANCEERT EERSTE SEMI-ROBUUSTE COMPUTER: DE TOUGHBOOK 55

Computergebruik naar een nieuw niveau getild

Panasonic zet een nieuwe standaard voor semi-robuust mobiel computergebruik met de lancering van zijn Toughbook 55-notebook. Voor het eerst kunnen gebruikers op locatie hun notebook aanpassen aan veranderende werkzaamheden. De Toughbook 55 heeft een slank en licht ontwerp en verbetert de flexibiliteit en productiviteit van de gebruikers drastisch. Hierdoor kan u het maximale rendement uit uw investering halen.

Panasonic Toughbook Robuuste laptopSTEVIGER, LICHTER, SLANKER, SNELLER

Toughbook 55 is de opvolger van Toughbook 54, maar het apparaat kan nog steeds gebruikt worden met de accessoires van Toughbook 54, inclusief voertuig- en desktopdockings. De semi-robuuste notebook heeft de look van een zakelijke notebook, met een gewicht van slechts 2 kg en een dikte van 33 millimeter. Maar het nieuwe apparaat is ook steviger met een verbeterde Ingress Protection Rating (IP53) tegen stof en spatwater en is beschermd tegen valpartijen tot 91cm (MIL-STD810H). De werking bij extreme temperaturen tussen -20 °C tot + 60 °C is tevens verbeterd. De batterij heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur die met de hot-swap tweede batterij kan worden uitgebreid met nog eens 20 uur.

GEBRUIKSGEMAK

Het apparaat heeft een verbeterde spraakherkenning en door de verbeterde stereoluidsprekers kan de notebook tevens worden gebruikt bij gesprekken in de wagen of in heel lawaaierige omstandigheden. De geïsoleerde toetsen zijn voorzien van met hars geverfde letters voor een goede leesbaarheid. Gebruikers kunnen kiezen hoe ze werken met het capacitieve touchscreen; met of zonder handschoenen of met behulp van een pen. De maximum helderheid van het beeldscherm gaat tot 1.000 cd/m², de minimum helderheid 2 cd/m².

VEILIGHEID PRIMEERT

Bij Toughbook 55 is de hardware dus geoptimaliseerd en uiterst beveiligd. Maar gevaren kunnen ook via de software binnensluipen. Ook hiervoor gaat Panasonic tot het uiterste. De 8ste generatie Intel Core i5 vPro-processor, geavanceerde Panasonic-componenten en Windows 10 Pro-functies zorgen voor de hoogste bescherming tegen firmware-aanvallen en beveiligen de gegevenstoegang tegen de BIOS- en computeraanvallen. Bovendien biedt de Toughbook 55 identiteitsbescherming met optionele vingerafdruklezer, smartcardlezer, contactloze smartcardlezer en Windows Hello-gezichtsherkenning via een optionele camera aan de voorzijde.

COMMUNICATIE

Qua communicatie loopt deze notebook voor op alle andere apparaten in dit segment. Met Bluetooth 5.0 kunnen gegevens sneller worden uitgewisseld. Het maakt tevens gebruik van Global Positioning met Galileo en GPS in Europa, GLONASS in Rusland en Beidou-ondersteuning in China met behulp van de optionele ublox-NEO-M8N.

PRIJZEN

Panasonic Toughbook 55De Toughbook 55 is verkrijgbaar in 3 versies: HD, Full-HD en Full-HD Touchscreen voor een adviesprijs vanaf € 1.988,00.

GAME CHANGER

“Dit nieuwe apparaat brengt semi-robuust mobiel computergebruik naar een nieuw niveau van flexibiliteit, productiviteit en duurzaamheid", aldus Jan Kaempfer, General Manager of Marketing bij Panasonic Computer Product Solutions. “De Toughbook 55 is aanpasbaar aan veranderende bedrijfs- en gebruikersbehoeften. Dat maakt de investering extra rendabel. Dit apparaat is een absolute game changer."

PANASONIC MARKETING EUROPE

PANASONIC MARKETING EUROPE

+494088386287
-