naar top
Menu
Logo Print

DSS scoort opnieuw als beste

DuPont Sustainable Solutions voert voor het tweede jaar op rij de lijst van EHS (Environment, Health & Safety) adviesbureaus aan.
magazine

DuPont Sustainable Solutions (DSS) voert voor het tweede jaar op rij de lijst van EHS (Environment, Health & Safety) adviesbureaus aan. Dat blijkt uit een onderzoek dat in november is gepubliceerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Verdantix.
Dit onderzoek onder ruim 400 senior corporate decisionmakers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu uit 35 landen geeft DSS van alle adviesbureaus in deze tak van sport de hoogste score voor zowel merkenvoorkeur als naamsbekendheid.

“Als DuPont Sustainable Solutions zijn we enorm dankbaar dat we ook dit jaar weer zo’n erkenning krijgen,” aldus Davide Vassallo, Global Managing Director DSS. “Ons doel is altijd onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren van de veiligheid en de operationele prestaties van hun organisaties. Het Verdantix onderzoek bevestigt dat ons werk van toegevoegde waarde is voor de opdrachtgevers met wie we dagelijks samenwerken.”

Volgens het Verdantix Global EHS Leaders Survey 2018: EHS Consulting Brands zet 52% van de respondenten DSS bovenaan hun lijst als het gaat om merkenvoorkeur tegen 32% in het onderzoek van vorig jaar. Daarnaast beoordeelt 38% de competenties van DSS als ‘sterk’ en daarmee scoort het bedrijf voor het tweede achtereenvolgende jaar beter dan alle andere EHS-adviesbureaus. Bovendien zeiden 3 van de 4 respondenten (76%) zich bewust te zijn van de kwaliteiten van DSS als EHS-adviseurs en ook daarmee laat DSS de concurrentie ver achter zich.

Deelnemers aan het Verdantix onderzoek zijn 411 senior decisionmakers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu uit 35 landen die verantwoordelijk zijn voor bedrijfsbrede EHS-managementstrategieën bij organisaties met een omzet van minimaal 250 miljoen Amerikaanse dollars in 25 verschillende sectoren

DUPONT SUSTAINABLE SOLUTIONS

DUPONT SUSTAINABLE SOLUTIONS

+41227175293
-