naar top
Menu
Logo Print

Breekplatenspecialist Hitma

Breekplatenspecialist is nu Hitma Breekplaten
magazine

De welbekende Breekplatenspecialist gaat verder onder de naam Hitma Breekplaten. De bijbehorende nieuwe website www.hitma-breekplaten.nl staat helemaal in het teken van het breekplaten-assortiment van Hitma, gerelateerde diensten en achtergrondinformatie. Breekplatenspecialist Dick Verhoef blijft het aanspreekpunt binnen Hitma voor de breekplaten.
Breekplaten zijn onmisbaar bij drukbeveiliging want ze vormen een extra bescherming bij het gebruik van veiligheidskleppen. Soms zijn ze zelfs een geschikt alternatief voor afsluiters.
Op vlak van breekplaten is Hitma nog steeds merkonafhankelijk, maar de nieuwe website biedt meer gedetailleerde productinformatie dan voorheen, zodat de bezoeker eenvoudiger de juiste oplossing kan vinden voor uiteenlopende drukbeveiligingsapplicaties. Specialist Dick Verhoef en zijn collega’s geven onafhankelijk advies over de meest geschikte breekplaten voor industriële toepassingen. Het assortiment bestaat naast breekplaten uit breekplaathouders en breekdetectie/-sensoren. Ook maatwerk en breekplaten voor OEM-toepassingen horen tot de mogelijkheden. De HITMA-servicedienst voert de technische ondersteuning ook op locatie uit. 

HITMA INSTRUMENTATIE

HITMA INSTRUMENTATIE

POSTBUS 175
1420 AD UITHOORN
+31297514833
+31297514844