naar top
Menu
Logo Print

DIGITALE TRANSFORMATIE VAN BETROUWBAARHEID IN HET VELD

AMS Trex Device Communicator stroomlijnt uw onderhoud en voorkomt stilstand

De Trex-communicator stroomlijnt activiteiten in het veld, zodat technici problemen kunnen isoleren en repareren, terwijl de apparaten blijven werken
De Trex-communicator stroomlijnt activiteiten in het veld, zodat technici problemen kunnen isoleren en repareren, terwijl de apparaten blijven werken

Steeds meer organisaties merken dat de traditionele aanpak met pen en klembord voor het documenteren van onderhoudsactiviteiten tijdrovend, foutgevoelig en moeilijk te beheren is binnen een geïntegreerde predictieve-onderhoudsstrategie, en dan met name organisaties die hun digitale transformatie in gang willen zetten met het oog op veiligere, productievere operaties. Bedrijven passen steeds vaker methoden toe waarmee operators en buitendienstmedewerkers data elektronisch kunnen vastleggen en gebruiken ter ondersteuning van predictieve en beschrijvende onderhoudsstrategieën over de hele site.

AMS TREX DEVICE COMMUNICATOR

Met moderne digitale 'handheld' apparaten zoals Emerson's AMS Trex Device Communicator kunnen organisaties niet alleen data elektronisch vastleggen in digitale logboeken - wat transcriptiefouten en datadegradatie vermindert - maar bieden ze ook een veelheid aan apps aan. Die apps automatiseren workflows en maken het voor het personeel in het veld eenvoudiger om veilig, consistent en nauwkeurig veldinstrumenten in bedrijf te stellen, te configureren, te diagnosticeren en om eventuele problemen op te lossen.

Houdt uw data accuraat en up‑to-date

De nieuwste handheld communicators registreren automatisch alle wijzigingen die technici in het veld aanbrengen. AMS Trex Communicator helpt om de data-integriteit in stand te houden door automatisch de wijzigingen in de configuratie van het apparaat in het veld te registreren en die wijzigingen te synchroniseren in uw assetmanagement database (AMS Device Manager), waardoor een nauwkeurig audit trail record ontstaat. Terwijl de technicus werkt, worden wijzigingen in het veld automatisch geüpload naar AMS Device Manager via een Wi-Fi-netwerk of USB-verbinding.

Snel onderhoud in het veld

Moderne draagbare apparaten besparen technici de tijd en het gedoe van het doorzoeken van stapels papieren documenten of het meezeulen van een lompe laptop voor kritische informatie tijdens onderhoudsrondes. Essentiële data worden opgeslagen in het apparaat met een kleine vormfactor, geoptimaliseerd voor gebruik met één hand. De AMS Trex Communicator gaat nog een stap verder met de 'Power the Loop'-technologie, waarmee gebruikers apparaten in het veld rechtstreeks vanuit het handheld toestel kunnen voeden. Op die manier is het niet langer nodig om een compatibele voeding of loopsimulator te lokaliseren en bij zich te dragen voor het aansluiten van het apparaat. Technici kunnen zelfs de configuratie van apparaten uitvoeren voordat de stroom- en I/O-infrastructuur is geïnstalleerd. Deze communicators zijn intrinsiek veilige, ATEX-gekeurde handheld toestellen, geschikt voor gebruik in het veld.

Voorspellen en voorkomen van falende kleppen

Handbediende apparaten zijn cruciaal voor de secure bewaking en het onderhoud van digitaleklepbesturingen. Met Emersons ValveLink Mobile voor AMS Trex kunnen instrumentatie ingenieurs, onderhoudstechnici en operators hun handheld communicators gebruiken om kleppen nauwlettend te monitoren - zelfs tijdens de werking - om problemen vroegtijdig te diagnosticeren en op te lossen.

Taken vlotter uitvoeren

Een veelvoud van andere gespecialiseerde functies die beschikbaar zijn op handheld communicators, kan technici helpen om hun taken vlotter uit te voeren. De AMS Trex Communicator biedt bijvoorbeeld de app Radar Master voor een eenvoudige configuratie van radarniveaumeters voor het meten van vulniveaus in tanks. Een andere app is AMS Inspection Rounds, waarmee geautomatiseerde workflows mogelijk zijn die gestructureerder zijn en de nodige herhaalbaarheid afdwingen.

Ideaal startpunt voor digitaliseren van veldwerk

Handheld device communicators zijn robuuster en flexibeler dan ooit tevoren, waardoor ze ideale vertrekpunten vormen voor organisaties om hun veldwerk te digitaliseren. Nieuwe digitale tools stroomlijnen betrouwbaarheidsworkflows en helpen organisaties om de nodige gegevens te verkrijgen zonder extra verantwoordelijkheden toe te voegen aan de toch al overbelaste schema's van technici. De AMS Trex Device Communicator biedt de tools die technici in het veld nodig hebben, in één robuust, intrinsiek veilig, gemakkelijk te transporteren pakket.

EMERSON PROCESS MANAGEMENT

EMERSON PROCESS MANAGEMENT

DE KLEETLAAN 7B
1831 DIEGEM
+3227167711
+3227258300