naar top
Menu
Logo Print

Eerste Asset Performance 4.0 conferentie en beurs

Deel uw project, toon uw nieuwe tool, of leg uw challenge voor aan experten
magazine

Tussen 10 en 12 juni 2020 organiseert BEMAS vzw, de Belgian Maintenance Association, voor de eerste keer de Asset Performance 4.0 conferentie en beurs. Daarmee wil de Belgische vakvereniging rond professioneel onderhoud en assetmanagement de nieuwste 4.0-oplossingen en disruptieve technologieën in de sector in de kijker zetten. Die nieuwe tools laten toe om de performantie van assets doorheen de asset-levenscyclus te optimaliseren, wat interessant is voor de maintenance-kant en voor alle operations.

Presentaties, workshops en hackathons
Op woensdag 10 juni zijn er verschillende workshops. Deelnemers leren er werken met nieuwe technieken, tools of applicaties in operations en maintenance. Op 11 en 12 juni volgen verschillende presentaties rond het thema. Assetowners en consultants die recent projecten hebben geleid rond 4.0 komen aan het woord, en de resultaten van pilootsites zullen gedeeld worden. Ook academische en theoretische presentaties zijn welkom. Tot slot organiseert BEMAS ook een hackathon. Assetowners kunnen hiervoor hun uitdagingen insturen en een panel van experten zal hierop een antwoord proberen te vinden met de nieuwste technologieën.

Oproep voor sprekers
Om dit alles in goede banen te leiden, zoekt BEMAS nog sprekers. Geïnteresseerden kunnen hun voorstellen indienen t.e.m. 1 december. Heeft u een project dat u wil delen? Of wil u een nieuwe tool tonen aan de deelnemers? Of heeft u misschien een challenge voor de experten? Laat het ons dan weten via www.assetperformance.eu.

BEMAS

BEMAS

+3227068541
+3224030829