naar top
Menu
Logo Print

Panasonic lanceert nieuw partnerportaal

Panasonic Toughbook moedigt Europese resellers aan om zich verder te ontwikkelen via nieuwe partnerportal
magazine

Panasonic Toughbook moedigt haar Europese resellers aan om hun bedrijf verder te ontwikkelen door haar nieuwe partnerportal te gebruiken. De portal geeft de reseller toegang tot product- en marketingondersteuning en het registreren van projecten.
Stefan Petterson, Channel Sales Manager Panasonic Toughbook voor Europa. “Door de nieuwe Panasonic Toughbook-partnerportal te gebruiken slaan onze gespecialiseerde robuuste notebook-, tablet- en handheld-resellers, samen met onze Independent Software Vendors (ISV's), twee vliegen in een klap. Enerzijds kunnen zij hun pipeline uitbreiden met nieuwe projecten en anderzijds kunnen zij genieten van onze marketing- en technische verkoopondersteuning.
Tegelijkertijd dragen ze bij aan een beter milieu in Europa en Afrika. Panasonic ondersteunt namelijk de campagne van ForestNation om honger, armoede en ontbossing te bestrijden door meer dan 1.000 bomen in Europa en Tanzania te planten. Het bedrijf stuurt 500 resellers een ‘grow a tree’ set met een inlogcode voor de portal. Wanneer de reseller de code gebruikt, plant Panasonic via de campagne van ForestNation automatisch een andere boom in Tanzania.

PANASONIC COMPUTER PRODUCTS EUROPE

PANASONIC COMPUTER PRODUCTS EUROPE

+3224810373
+3224632700