naar top
Menu
Logo Print

Van kop tot teen professioneel uitgerust

De nieuwe merkencatalogus voor werkveiligheid van MEWA is er
magazine

De nieuwe MEWA merkencatalogus voor werkveiligheid 2018-2019 is verkrijgbaar. In de catalogus vinden professionals en inkopers alles wat nodig is voor arbeidsveiligheid in bedrijf en werkplaats – van veiligheidsuitrusting over functionele kleding tot huidbeschermingsproducten. Het assortiment met meer dan 1.300 artikelen is overzichtelijk gerangschikt in vijf categorieën:
• Veiligheidsschoenen;
• Werkhandschoenen;
• Kleding;
• Huidbescherming en hygiëne;
• Adem-, oog-, gehoor- en hoofdbescherming.
In de catalogus zijn ook nieuwe producten van gerenommeerde producenten zoals PUMA, ELTEN, BASE en Dickies Workwear opgenomen. Bijzonder in het gamma veiligheidsschoenen is de innovatieve WellMaxx dempingstechnologie van ELTEN: dankzij de revolutionaire zoolkern ervaren dragers een volledig nieuw loopgevoel.
Het assortiment focust op branches waar bescherming en veiligheid gegarandeerd moet zijn, zoals in o.a. garages, bouw- en handwerk. Veiligheidsschoenen zijn gegroepeerd volgens merk, veiligheidsklasse en prijs. Wie bepaalde producten wil voorzien van een logo, kan dat via de druk- en naaiservice meteen mee bestellen. Voor persoonlijk advies staan de experts van MEWA tot uw dienst.
In lijn met het motto “alles uit één hand” zijn de producten een aanvulling op het serviceaanbod van MEWA voor huurkleding en bedrijfstextiel. De catalogus kan besteld worden via de website van MEWA. Deze artikelen zijn in Europa binnen 72 uur leverbaar.
Klanten vinden de producten ook hier.

MEWA

MEWA

+3264230700
+3215451590