naar top
Menu
Logo Print

ROL VAN DISTRIBUTEUR IN VERANDERENDE INDUSTRIE

 Continuïteit nastreven, dat is waar IMES DEXIS voor staat. Vanuit die belofte streven ze ernaar om hun klanten te ondersteunen met innovatieve oplossingen. Met Industrie 4.0 staan productiebedrijven voor een grote verandering, één waar de MRO-marktleider perfect op weet in te spelen.

  

IMES DEXIS

DE BUZZWOORDEN VOORBIJ

 De vierde industriële revolutie brengt voor industriële bedrijven heel wat uitdagingen mee. Smart Manufacturing, Predictive Maintenance en Industrial Internet of Things (IIoT) zijn dan al een tijd geen buzzwoorden meer, maar het is duidelijk dat de digitalisering een grondige impact heeft op de huidige bedrijfsprocessen. De implementatie van IIot is thans relatief makkelijk te doen. Met kleine aanpassingen aan machines, zoals bijvoorbeeld het voorzien van (nieuwe) sensoren in bestaande installaties, kan je al een hele stap voorwaarts maken. Centrale datamonitoring en trendanalyses helpen veel defecten eenvoudig voorkomen. Het resultaat is minder stilstand en dus ook meer productie en winst.

 

WE BENUTTEN HET NOG NIET VOLDOENDE

Uit een onderzoek (bron: Industry Week) geven producenten aan dat ze overtuigd zijn dat IIoT hun beheer en winstgevendheid kan verbeteren. De meesten weten echter niet hoe ze aan zoiets moeten beginnen. Uit hetzelfde onderzoek blijken de grootste struikelblokken de bedrijfscultuur, het ontbreken van een duidelijke strategie en het ontbreken van technologische kennis.

 

SAMEN DE STAP ZETTEN

Tijdens Euromaintenance 4.0 (24‑27 september) zal Thierry De Winter (Sales & Marketing Director) zijn visie uiteenzetten over hoe een - van origine - traditionele distributeur een veranderde industrie kan ondersteunen en inspireren om samen de stap te zetten naar Industrie 4.0.

Uw continuïteit is immers onze missie!

 

LOGO IMES DEXIS

IMES DEXIS

IMES DEXIS

VOOGDIJSTRAAT 33
3500 HASSELT
+3211288222
+3211288200