naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe website startsein grootste maintenance-event van Europa

EuroMaintenance congres en Maintenance NEXT vakbeurs samen in het RACC
magazine

Met de lancering van een nieuwe website (www.euromaintenancenext.com) is de officiële aftrap gegeven voor EuroMaintenance NEXT 2021, dat het grootste maintenance platform van Europa moet worden. Van 29 tot en met 31 maart 2021 trekken vakbeurs Maintenance NEXT en Europa’s grootste maintenance-congres EuroMaintenance samen op om duizenden onderhoudsprofessionals van over de hele wereld te verwelkomen in het dan net geopende Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).

PROGRAMMA
Op het programma van de vakbeurs - met meer dan 300 exposanten - onder meer: inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties, en bedrijfsbezoeken door de hele Botlek. De nadruk ligt tijdens het event op Hearing, Doing, Seeing & Showing.

Keynotes
Bezoekers kunnen luisteren naar keynote speeches van 30 internationaal vermaarde deskundigen die kennis van onschatbare waarde met hun publiek gaan delen.

Workshops
Daarnaast worden er 30 bijzondere workshops georganiseerd waaraan professionals van over de hele wereld actief kunnen meedoen.

Bedrijfsbezoeken
Bezoekers kunnen zich verder inschrijven voor een 30-tal excursies naar een keur aan bedrijven in de Botlek om zo met eigen ogen te zien hoe anderen onderhoudsvraagstukken benaderen.

Meer dan 300 nationale en internationale exposanten laten de belangrijkste innovaties op het gebied van industrieel onderhoud zien tijdens de vakbeurs die iedere twee jaar door meer dan 13.000 bezoekers wordt bezocht.

MAINTENANCE NEXT

MAINTENANCE NEXT

+31102933272
+31102933399